rrogat janar excel pdf | lista e pagave download excel

rrogat prill 2021 pdf downloadlista e pagave excel whatsapplista e pagave pdf downloadlista e pagave shkarko excelpagat e shqiptareve pdfrrogat prill 2021 linkrrogat prill 2021 xlsx wetransferlista e pagave download lista e pagave pdf downloadwhatsapp webwhatsapp masivosKanë dalë këtë mesditë në qarkullim të dhëna personale në lidhje me automjetet.

rrogat prill 2021 pdf downloadlista e pagave excel whatsapplista

Një listë e gjatë me disa dhjetramijlra targa makinash, llojet, ID dhe personat që i pronësojnë përfshihen në të dhënat e publikuara.macro para enviar whatsapp desde excelenviar mensajes masivos por whatsapp desde excelrrogat 2021 excel downloadcomo enviar mensajes masivos por whatsapp desde excel gratiscomo pasar contactos de excel a whatsappLista e pagave, Presidenca e mbushur me ndihmës dhe specialistë, PD-PS paguajnë miliona për gazetarë e operatorë, ja shpenzimet e PDIU, PSD e PBDNJRrjedhin të dhëna të tjera private, dalin targat, llojet e makinave dhe pronarëtDalin në dritë të tjera detaje sa i takon listës së pagave për shqiptarët.

pagave pdf downloadlista e pagave shkarko excelpagat

Dy databazat që po qarkullojnë kanë hedhur dritë dhe mbi atë se çfarë ndodh realisht nëpër institucione. Dje gazeta tregoi se si në Kryeministri e Presidencë kishte shumë këshilltarë që merrnin rroga të majme, ndërsa sot po hedhim dritë mbi të tjera detaje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*